Buitenlessen in Fluitenberg in de parktuin van de Schildhoeve

 

Buiten een Yoga les volgen is ontzettend fijn. De zon op je gezicht, de wind in de haren.

 

Afegelopen zomer gaf ik buiten lessen bij de Schildhoeve in Fluitenberg. Ik mag gebruik maken van hun mooie park tuin. Op dit moment staan er geen nieuwe buitenlessen gepland.

 

Wil je een keer meedoen? Voor de Buiten yogi´s heb ik een aparte appgroep. Daarin laat ik uiterlijk een uur van tevoren weten of de les ivm het weer door kan gaan. Lessen gaan door als het droog is met een minimum temperatuur van 12 graden. Gaat de les niet door,  dan geef ik de les in mijn eigen studio. Wil je in deze app groep? Stuur me dan een mail. 

De buiten les gaat door bij droog weer en een redelijke temperatuur van min. 12 graden.

Je krijgt 45 min. voor aanvang van de les een bericht via whatsapp. of de les doorgaat of niet.  

Je kunt je opgeven voor de app-groep via info@yoga-alles.nl 

 

Vinyasa flow Yoga & Hatha Basic

Omdat we in de buitenlucht zijn en het misschien fris is, zal ik een Vinyasa flow of een Hatha flow les geven. Vinyasa  is een vrij dynamische vorm van Yoga met veel staande houdingen. Door middel van doorgaande bewegingen (flow) gestuurd door de ademhaling, gaan we op zoek naar een balans tussen stevigheid ('Sthira' of Steadiness) en zachtheid ('Sukham' of comfort).  Bij de Hatha basic les zal ik meer uitleg geven en is de les iets rustiger van opbouw. Wanneer ik voor wat kies, hangt af van de groep, de temperatuur en mijn stemming :-)

 

Ik zorg voor een matje (er zijn 10 plekken, of meer als mensen eigen matjes hebben, max. 16).

Jij zorgt voor een lekkere warme deken en laagjes warme comfortabele kleding en zonnebrand. 

 

Ik zie je. Tot dan!