Buitenlessen

Buiten een Yoga les volgen is ontzettend fijn. De zon op je gezicht, de wind in de haren. Het liefst op een mooie stille plek in de natuur.

 

Tour de Tuin juli-september 2022

Zolang het weer het toesaat geef ik Pop-up-Buiten-Yoga. Dat wil zeggen dat ik kort van tevoren een buiten les plan.  Wil je meedoen? dan voeg ik je toe aan de speciale Buiten-Yoga- groeps-app. Je krijgt dan een bericht waar en wanneer de buiten les is.   Je bent nergens toe verplicht en je hoeft geen account of leskaart te hebben van Yoga-Alles.  Iedereen kan dus meedoen! Je betaald contant per les. Heb je wel een leskaart dan wordt de les van je kaart afgeschreven.  

Heb jij een mooie tuin? of ligt er een prachtig parkje of stukje natuur bij jou om de hoek? Ik kom graag op afspraak een 'pop-up' Yoga les geven. Wordt de les in jouw tuin gegeven? Dan is het extra leuk om buren, vrienden en familie uit te nodigen. De les in jouw tuin is voor jou gratis!

Kosten voor een Buitenles zijn €10,00 per les. 

De buiten les gaat door bij droog weer en een redelijke temperatuur van min. 15 graden.

Je krijgt 45 min. voor aanvang van de les een bericht via whatsapp. of de les doorgaat of niet.  

Je kunt je opgeven voor de app-groep via info@yoga-alles.nl 

 

Vinyasa flow Yoga & Hatha Basic

Omdat we in de buitenlucht zijn en het misschien fris is, zal ik een Vinyasa flow of een Hatha flow les geven. Vinyasa  is een vrij dynamische vorm van Yoga met veel staande houdingen. Door middel van doorgaande bewegingen (flow) gestuurd door de ademhaling, gaan we op zoek naar een balans tussen stevigheid ('Sthira' of Steadiness) en zachtheid ('Sukham' of comfort).  Bij de Hatha basic les zal ik meer uitleg geven en is de les iets rustiger van opbouw. Wanneer ik voor wat kies, hangt af van de groep, de temperatuur en mijn stemming :-)

 

Ik zorg voor een matje (er zijn 10 plekken, of meer als mensen eigen matjes hebben).

Jij zorgt voor een lekkere warme deken en laagjes warme comfortabele kleding en zonnebrand. 

 

Ik zie je. Tot dan!