Reserveren via Momo Yoga

De lessen van Yoga-Alles zijn te reserveren via een apart reserveringssysteem. Dit is tevens een betalingssysteem. Je kunt er precies zien wanneer welke lessen zijn en je kunt er direct alle lessen, XL-Lessen, cursussen en workshops aanschaffen en reserveren .  

https://momoyoga.com/yoga-alles

Hoe werkt het?

Je maakt een account aan, hierin vermeld je minimaal je naam en email adres. Met dit account kun je 'producten' aanschaffen. Deze producten zijn een tegoed. Met dat tegoed reserveer je de lessen of workshops van jouw keuze. Let op! Je moet je na aanschaf van een product ook nog altijd even inschrijven in de desbetreffende les! Zonder het inschrijven in de les weet ik niet hoeveel mensen er gaan komen en of de les misschien al vol zit of niet. (dat kun je zelf ook zien) Na elke reservering krijg je via email een bevestiging. Krijg je geen bevestiging of heb je vragen? stuur me een mailtje naar info@yoga-alles.nl 

 

Sommige dingen kun je niet regelen via momo yoga omdat het systeem daar (nog) niet op ingesteld is. Zoals het betalen van een XL-les of workshop met je leskaart. Via Momo kun je alleen een apart tegoed kopen voor een Xl-les of workshop, je kunt niet meerdere lessen afschrijven van je kaart. Wil je betalen met je kaart (2 lessen voor een XL-les, 3 lessen voor een workshop) dan neem je even contact op met mij dan regel ik je betaling en reservering. 

 

Via Momo kun je ook een tegoed kopen voor een Reiki/ Shiatsu sessie.