Ik plaats hier ongeveer 1x in de twee maanden de nieuwste nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven en de nieuwsbrief in de mail ontvangen? Stuur dan een berichtje naar info@yoga-alles.nl

 

*Yoga-Alles**Nieuwsbrief* juni/juli/augustus*2022*

Hallo Allemaal, 

Welkom bij deze nieuwe nieuwsbrief!

De zogenaamde ‘komkommertijd’ komt eraan. Dat geldt ook voor de Yoga studio’s. Veel deelnemers gaan op vakantie of kiezen er voor om hun tijd in de zomer anders te besteden. Ik heb geprobeerd de lessen zoveel mogelijk door te laten gaan. Om te voorkomen dat er lessen met te kleine groepjes ontstaan, heb ik besloten de twee donderdagavond lessen samen te voegen in een heerlijke Yin/Yang Flow. In deze les starten en eindigen we met enkele ontspannen Yin poses. Na de eerste begin pose volgt dan een rustige Yang Flow. Voor de echte Yinners iets dynamischer dan ze gewend zijn, maar voor iedereen te volgen. Deze les is van 19.30-20.30 en start op 14 juli.     

Zomerrooster 

Het zomerrooster loopt van 1 juli tot 1 september. In Momo Yoga kun je zien welke lessen er wanneer op het programma staan en wanneer ik geen les geef. Lessen die niet doorgaan kun je niet reserveren in het systeem. Voor een overzicht van alle lessen tot 1 september kijk je op Zomerrooster 2022

 

Pop-up buiten Yoga/ Tour de tuin

Ooit is er een idee ontstaan om buiten Yoga te geven in jullie eigen tuinen. Ik vind dat nog steeds een heel leuk plan. Ik ben in sommige weken in de zomer naast de donderdag en vrijdag vaker in Hoogeveen. Het zou leuk zijn om dan extra buiten lessen te geven. Ivm het weer, wil ik ze niet ver van tevoren inroosteren. Mijn idee is om een aparte app-groep te starten met geïnteresseerden. Degene die mee willen doen, en/of hun tuin beschikbaar willen stellen kunnen mij een berichtje sturen. Als je in de app groep zit krijg je kort van tevoren een uitnodiging waar en wanneer er een buiten les is. 

Als je ‘gastheer of -vrouw’ bent, kun je natuurlijk ook vrienden, kennissen, buren etc. vragen mee te doen. (En is de les voor jou gratis!). Een buiten les kost €10,- of 1 les van je kaart. Ik heb 10 matjes beschikbaar, de les laat ik doorgaan bij minimaal 3 deelnemers. 

Gaan we niet naar een tuin maar naar een buitengebied (bijv. Speelweide Echten) Dan kunnen er 4 mensen met mij meerijden met de auto vanaf de Yoga studio.    

Komende Workshops & XL-lessen

  •  Zaterdag 18 Juni 10.00-12.00 Workshop Yin Yang Yoga seizoen Zomer/Element Vuur
  •  Vrijdag 8 Juli  19.30-21.00   XL-les Ying Yang Flow
  •  Zondag 10 juli 10.00-11.30* XL-Restorative Yoga 
  •  Vrijdag 15 Juli 19.30-21.00* XL-les Restorative Yoga  
  •  Vrijdag 5 Augustus 19.30-21.00* Xl-les Restorative Yoga
  •  Vrijdag 19 Augustus 19.30-21.00* XL-les Restorative Yoga

De workshops zijn €22,50 en de XL-lessen €17,50.

 

Zomeraanbieding! Tot 1 september zijn de XL-lessen 1 les van je kaart! (vanaf 1 september worden dit twee lessen) 

 

Zomeraanbieding! Heb je geen lopende leskaart dan kun je 3 Restorative XL-lessen kopen met korting van €52,50 voor €45,00 

 

Nieuwe voorwaarden en geldigheidsduur strippenkaarten

Vanaf nu geldt er een nieuwe geldigheidsduur voor strippen kaarten. Nu lopende strippenkaarten zijn allemaal geldig tot 1 september. Daarna is de geldigheidsduur verlengd. 

Een 5-lessen kaart was 6 weken geldig, nu 2 maanden

Een 10-lessen kaart was 12 weken geldig, nu 4 maanden

Een 20-lessen kaart was 24 weken geldig, nu 6 maanden  

 

Dat betekent dat je meer tijd hebt om een kaart op te maken maar met deze verlenging ga ik geen leskaarten meer verlengen. Ook eventuele afwezigheid van mijn kant valt binnen die geldigheid. Deze nieuwe regel is ook opgenomen in de voorwaarden. Algemene voorwaarden

 

Voor alle komende lessen, workshops en XL-lessen verwijs ik je naar https://momoyoga.com/yoga-alles

 

Je kunt ook een momoyoga app installeren op je telefoon. Dan heb je nog makkelijker toegang tot het reserveren van de lessen. 

 

Inschrijven via Momoyoga is gratis en vrijblijvend. Ook als je geen vaste lessen bij ons volgt. De workshops zijn open voor iedereen en bieden een verrijking voor iedere yogi, Beginnend en gevorderd. 

 

Volg je Yoga-Alles al op Facebook en Instagram? 

https://www.facebook.com/yogaisallesenallesisyoga

https://www.instagram.com/yoga.alles/

Ik zie je! Namasté Jeanine Niemendal