Ik plaats hier ongeveer 1x per kwartaal de link naar de nieuwste nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven en de nieuwsbrief in de mail ontvangen? Stuur dan een berichtje naar info@yoga-alles.nl

 

Link naar de nieuwsbrief 'Voorjaarsontwaken, februari-april 2024':

https://mailchi.mp/7ccf96b06628/voorjaarsontwaken-6290556

 

Nog wat  "good to know stuff"

Voorwaarden en geldigheidsduur strippenkaarten

Een 5-lessen kaart is 2 maanden geldig

Een 10-lessen kaart is 4 maanden geldig

Een 20-lessen kaart is 8 maanden geldig 

 

Met deze geldigheid betekent het dat je tijd hebt om een kaart op te maken. Ik verleng geen kaarten. Eventuele afwezigheid van mijn kant en aangepaste zomerroosters vallen binnen die geldigheid. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig opmaken van je kaart. Deze  regel is opgenomen in de voorwaarden. Algemene voorwaarden 

Tip: Als je minimaal 1 x per week lessen volgt, dan is een maand abonnement voordeliger dan een strippenkaart. Bovendien mag je dan de XL-lessen gratis volgen (nu nog, dat verandert na de zomervakantie 2023!) binnen je abonnement.  Maandabonnementen zijn €35,- per maand en met een opzegtermijn van 1 maand,  opzegbaar. 

 *Een maandabonnement is berekend op 40 lesweken. Dat betekent dat je tijdens vakantie-stops  in principe gewoon doorbetaald.  

 Voor alle komende lessen, workshops en XL-lessen verwijs ik je naar https://momoyoga.com/yoga-alles Ben je nieuw bij MOMO? kijk dan hier dan even onder ‘Reserveren’ hoe het precies in zijn werk gaat. Reserveren  Tip: Je kunt ook een momoyoga app installeren op je telefoon. Dan heb je nog makkelijker toegang tot het reserveren van de lessen. (Let op! in de app zijn de lessen tot twee maanden vooruit in te zien en te boeken. via de link kun je álle lessen inzien en boeken)  Inschrijven via Momoyoga is gratis en vrijblijvend. Ook als je geen vaste lessen bij ons volgt. De workshops zijn open voor iedereen en bieden een verrijking voor iedere yogi, Beginnend en gevorderd. 

 

Heb je vragen of opmerkingen? Spreek me aan in de les of stuur een appje naar 0622466388. Fijne zomer! 

 

Volg je Yoga-Alles al op Facebook en Instagram? 

https://www.facebook.com/yogaisallesenallesisyoga

https://www.instagram.com/yoga.alles/