Ik plaats hier ongeveer 1x in de twee maanden de nieuwste nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven en de nieuwsbrief in de mail ontvangen? Stuur dan een berichtje naar info@yoga-alles.nl

 

*Yoga-Alles**Nieuwsbrief* November/ December *2022*

Hallo lieve allemaal,

 

En toen was ik enthousiast aan een nieuwsbrief begonnen in een nieuw en heel profi systeem en toen was alles weg.. dus laten we dat maar bij de goede voornemens van 2023 zetten.. Daarom nu nog even via deze weg. 

 

Wat is nieuw en wat staat er nog te gebeuren?

 

  • 19 november Workshop YinYang Herfst/ Element Metaal 10.00-12.00*

https://www.momoyoga.com/yoga-alles/lesson/14891591/workshop-yin-yang-yoga-herfstmetaal

  • 3 december XL-les Restorative Yoga 10.00-11.30 

https://www.momoyoga.com/yoga-alles/lesson/14976759/xl-les-restorative-yoga-90-minuten

  • 17 december Workshop YinYang Winter/ Element Water 10.00-12.00*

https://www.momoyoga.com/yoga-alles/lesson/14891596/workshop-yin-yang-yoga-winterwater

  • 30 december XL-les Essentrics Dans & Yin Yoga Oud en Nieuw special met Marianna en Jeanine**

https://www.momoyoga.com/yoga-alles/lesson/15609574/xl-les-essentrics-dans-yin-yoga

  • Vanaf 13 januari Basiscursus beginnende Yogi's (6 lessen) 

 

* De YinYang workshops zijn apart te volgen, maar volg je ze samen dan betaal je niet €22,50 per workshop maar €40,- voor beiden. Deze aanbieding vindt je in Momo Yoga.  

 

Oud en nieuw special!! 

Mijn liefste vriendinnetje Marianna Wassenaar ken ik al sinds mijn 16e. Samen zijn we ooit als twee Friese meisjes begonnen op de dansacademie in Tilburg. Inmiddels zijn we via allerlei 'levensbewandelingen' toch weer uitgekomen op een belangrijk fysiek element in ons leven. Bij mij is dat uiteraard Yoga en bij haar Essentrics. 

"Essentrics bevat o.a. elementen uit ballet, moderne- en jazzdans, tai chi, yoga en pilates. Na de les ervaar je direct de voordelen zoals meer ruimte in je lijf en lengte in je lichaam. Je voelt je lichter en sterker. De bewegingen zijn niet te zwaar en te moeilijk maar je versterkt en verlengt wel effectief je spieren. Essentrics is gericht op balans in je lijf. Elke oefening is uitgedacht en heeft een reden – een spier prikkelen maar daarna ook weer rust geven." Essentrics wordt gegeven in een goed te volgen Dans Flow op moderne pop muziek.  

Samen gaan we een hele bijzondere les geven die je met een knal het oude jaar uit laat gaan. Dat wil je niet missen! Er zijn maar 16 plekjes. Dus wacht niet te lang met reserveren. Met een abonnement hoef je, net als elke andere XL-les, niks extra's te betalen. Deelnemers zonder abonnement betalen €17,50 

Wil je een sneak preview? https://youtu.be/QzDEE61Sd1Q 

Er valt vast veel meer te delen, maar voor nu is dit het. Hou de socials en de website in de gaten. Wie weet wat er nog voorbij komt. Ik ben heel blij met jullie, jullie aanwezigheid in de lessen, jullie enthousiasme en doorzettingsvermogen. I'm so blessed.

Tot snel, in de les. 

Namasté, Jeanine 

 

Nog wat  "good to know stuff"

Nieuwe voorwaarden en geldigheidsduur strippenkaarten

Vanaf nu geldt er een nieuwe geldigheidsduur voor strippenkaarten. 

Een 5-lessen kaart was 6 weken geldig, nu 2 maanden

Een 10-lessen kaart was 12 weken geldig, nu 4 maanden

Een 20-lessen kaart was 24 weken geldig, nu 8 maanden  

 

Met deze verlenging van geldigheid betekent het dat je meer tijd hebt om een kaart op te maken maar met deze uitbreiding ga ik geen leskaarten meer verlengen. Ook eventuele afwezigheid van mijn kant en aangepaste zomerroosters vallen binnen die geldigheid. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig opmaken van je kaart. Deze nieuwe regel is opgenomen in de voorwaarden. Algemene voorwaarden 

 

Tip: Als je minimaal 1 x per week lessen volgt dan is een maand abonnement voordeliger dan een strippenkaart. Bovendien mag je dan de XL-lessen (nu nog) gratis volgen binnen je abonnement. Maandabonnementen zijn €35,- per maand en per maand opzegbaar.  *Een maandabonnement is berekend op 40 lesweken. Dat betekent dat je tijdens vakantie-stops  in principe gewoon doorbetaald.  

 

Voor alle komende lessen, workshops en XL-lessen verwijs ik je naar https://momoyoga.com/yoga-alles Ben je nieuw bij MOMO? kijk dan hier dan even onder ‘Reserveren’ hoe het precies in zijn werk gaat. Reserveren

 

Tip: Je kunt ook een momoyoga app installeren op je telefoon. Dan heb je nog makkelijker toegang tot het reserveren van de lessen. 

 

Inschrijven via Momoyoga is gratis en vrijblijvend. Ook als je geen vaste lessen bij ons volgt. De workshops zijn open voor iedereen en bieden een verrijking voor iedere yogi, Beginnend en gevorderd. 

 

Volg je Yoga-Alles al op Facebook en Instagram? 

https://www.facebook.com/yogaisallesenallesisyoga

https://www.instagram.com/yoga.alles/

Ik zie je! Namasté, Jeanine Niemendal