€12,50 voor een losse les

€25,- voor een 3-lessen kaart Zoom (live online)

€50,- voor een 5- lessen kaart. 

Deze is 2 maanden weken geldig**.

€90,- voor een 10- lessen kaart.

Deze is 4 maanden geldig**.  

€175,- voor een 20- lessen kaart.

Deze is 8 maanden geldig** 

€35,- per maand Maandabonnement

 

Met een maandabonnement mag je alle lessen volgen die je ook met een strippenkaart kunt volgen plus nog alle XL-lessen (deze optie is het meest voordelig als je minimaal 1x per week komt. Hoe vaker je komt, hoe goedkoper het wordt. Per maand opzegbaar) 

€99,- voor een 10- lessen kaart Stoel Yoga . 

Deze is 12 weken geldig

€99,- voor een 10- lessen kaart Zwangerschapsyoga. 

Deze is 12 weken geldig (Je kunt starten vanaf de 12e week in je zwangerschap)

€75,- beginners cursus 6 lessen van 75 min.

Start 13 januari 2023.   

€9,50 Les meedoen via  Zoom 

€45,- Privéles (50 minuten)

€65,- Privéles met twee personen (60 minuten)

€22,50 Workshop (2 uur)

€17,50 XL-les (1,5 uur)

€5,- voor een proefles 

 

Prijzen gelden voor mijn eigen lessen in de Yoga-Alles Studio in Hoogeveen. Voor de lessen voor Yogapoint kijk je op hun eigen site voor voorwaarden en prijzen. Voor Privé lessen op een andere locatie dan mijn eigen Studio in Hoogeveen,  gelden andere prijzen.

 

**Mocht je lessen over hebben binnen de besteedbare tijd van je abonnement, dan kun je je les cadeau doen of iemand meenemen. Met een 5, 10 of 20 lessen kaart kun je alle lessen volgen binnen de geldigheidsduur van de kaart. (Behalve de Stoel Yoga , Zwangerschapsyoga en  overige cursussen en workshops.) Een XL-les kost twee lessen van je kaart. Strippenkaarten worden niet verlengd, maar kunnen in overleg (bijv. bij ziekte, ) bevroren worden. Bij aanschaf van een product ga je automatisch akkoord met de Algemene voorwaarden

 

Reserveren doe je via https://momoyoga.com/yoga-alles

 

Omdat niemand een vaste plek, kan de les vol zitten. Reserveer dus tijdig! 

Er zijn Yoga matjes en props (attributen) aanwezig in de studio maar neem vooral je eigen spullen mee als je die hebt en/of eventueel een grote handdoek om de spullen van de studio schoon en veilig te houden. Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de les.   

Matjes (van de studio) maak je na gebruik schoon met desinfecterende spray. Deze is beschikbaar in de studio. Er zijn toiletten maar gebruik deze liefst zo min mogelijk, we delen deze met het kantoor van Lanting Reizen. 

De zaal van de studio is op de 1e verdieping. Er is helaas geen lift.