Zwangerschapsyoga !  

 

Op dit moment zijn is er geen zwangersschapsyoga lessen 

Interesse? Neem even contact op.

Zwangerschapsyoga bij Yoga -Alles is een dynamische en tegelijkertijd ontspannen vorm van Yoga. We gaan in de lessen op zoek naar de verbinding met je kindje en zorgen er voor dat je lichaam in vorm blijft en klaar is voor de bevalling.

 

Ademhaling is net als bij alle andere vormen van Yoga heel belangrijk maar altijd mild en in dienst van je lichaam (het is geen 'pufcursus'  ;-) Ervaring met Yoga is niet vereist. We besteden ook niet teveel tijd aan theorie en achtergrond informatie of tips en truuks voor de bevalling. Daar heb je je verloskundige voor. Wij gaan vooral lekker veel bewegen. 

 

Zwangerschapsyoga is tevens een fijne manier om in contact te komen met mede zwangeren en ervaringen uit te wisselen. Na de les is er, onder het genot van een kopje thee voldoende ruimte voor.

 

Jeanine is een gedegen en ervaren Yoga docent gespecialiseerd in Hatha, Yin en Vinyasa Yoga en gecertificeerd zwangerschapsyoga docent.

 

 Vanaf 12 weken zwangerschap kun je instromen.  Mocht je binnenkort zwanger worden (of al zijn) of ken je iemand die vanaf januari zou willen starten? Laat het me weten. 

 

De zwangerschapsyoga is op vrijdagochtend van 10.45- 11.45  We oefenen drie kwartier tot een uur, daarna drinken we thee. (wijzigingen onder voorbehoud)