Yoga-Alles Yogi's, over Yoga-Alles

Rian:

"Heerlijk om bij Jeanine Yoga lessen te volgen. Goede uitleg en instructies."

 

Petra:

"Een les bij Jeanine is een feestje! Zelf volg ik het liefst de Yin lessen omdat mijn lijf nog niet zo meewerkt. Jeanine legt alles duidelijk uit en geeft achtergrond informatie bij de houdingen, iets wat ik erg waardeer. De groepen zijn niet al te groot en de ruimte is erg functioneel en gezellig ingericht. De XL-lessen zijn fantastisch om mee te maken. Het boeken van de lessen gaat heel makkelijk via de app."  

 

Irene:

"Hele fijne warme yogales. Aanrader!"

 

Anke:

"Bij Yoga-Alles kun je Hatha en Yin lessen volgen in een ruime studio. De eigenaresse geeft les op een heel ontspannen en rustige manier. Ze legt alles goed uit en geeft duidelijk aan waar een bepaalde oefening goed voor is. Na afloop voel je je heel ontspannen. Ik zou deze Yoga club dan ook zeker aanraden." 

 

Grietje:

"Ik vind Jeanine een prettige Yoga "juf". Ze is heel gedreven en toegankelijk. Eigenlijk zo lekker gewoon en puur. Ze geeft toe als ze iets niet goed heeft gedaan en is heel behulpzaam. Ik heb veel respect dat ze in een paar jaar tijd zo'n bedrijf heeft opgezet en steeds door leert. In een notedop: Ik ben heel blij met haar als Yoga lerares." 

 

Ramona:

"Ik mag graag naar de Yogalessen van Jeanine gaan. De inhoud van de lessen zijn professioneel en afwisselend wat ik erg prettig vind. Ze beschrijft de oefeningen beeldend waardoor ik ze snel begrijp. De doorslag om 2x in de week naar Yoga les te gaan (rust & Relax Yoga en Hatha Flow) is dat de sfeer erg ontspannen en sereen is. De rustige ruimte, de prettige geur, het kaarslicht. Jeanine doet erg haar best om de yogi's ontspannen naar huis te laten gaan. O.a door de juiste muziek tijdens de eindontspanning te kiezen. Ik krijg vaak kippenvel door de tonen van de instrumenten die ze gebruikt."

 

Ilone :

"Voor een momentje voor mezelf en rust ga ik elke week naar een yoga les. Favoriet zijn de Yin les en de Rust en Relax les. Jeanine let goed op of je in de goede houding zit of ligt en genoeg bent ondersteund om helemaal te kunnen ontspannen. Nou dat ontspannen lukt heel goed, ben zelfs tijdens een les 1x in slaap gevallen. Meer ontspanning kan een mens niet wensen."  

 

Gerda :

"Ontspannend en stimulerend tegelijk met oog voor persoonlijke behoeften"

 

Ella : 

"Super goede uitleg en begeleiding, zeer laagdrempelig en een goede sfeer! Zeker een aanrader."

 

Mies:

"Heerlijke Yoga lessen. Ik ben begonnen met de Hatha Yoga basiscursus voor beginnende Yogi's. Daar leer je stap voor stap de basis en kun je lekker doorstromen naar de andere lessen. Leuke XL-lessen, gastlessen en ook de buitenlessen zijn een aanrader." 

 

Meer Reviews vindt je via google maps (Yoga-Alles, Stephensonstraat 8, 7903AV Hoogeveen)