Reiki

In de zomer van 2023 ben ik geïnitieerd in Reiki 1, vanaf dat moment heb ik ruim een half jaar proefsessies gegeven om mensen kennis te laten maken met Reiki en om zelf te oefenen met het geven van behandelingen. Ik heb inmiddels tientallen mensen op mijn tafel mogen ontvangen. In Maart 2024 ben ik beëdigd in Reiki 2. Hiermee kan ik ook Reiki op afstand geven. Je kunt een live Reiki sessie boeken voor 45 euro  en Reiki op afstand voor €25,-

 

Wat is Reiki? 

Wil jij graag een Reiki healing sessie ervaren?

Merk jij dat je veel onrust en stress ervaart in je werk maar ook in je dagelijks leven thuis? Merk je dat Je hoofd vol en je lichaam moe is en dat je diverse lichamelijk klachten voelt.

Hoe ga jij daar mee om? Neem je rust? Lukt het om ontspanning in jouw systeem te brengen? Reiki is een fijne ondersteuning. Daarnaast worden  blokkades behandeld. En geeft Reiki rust en ruimte, energie en inzichten over jezelf.

Jouw klachten, lichamelijke pijn of mentale onrust die je dagelijks ervaart wordt verminderd. Zeer rustgevend bij een burn-out, lichamelijk klachten of als je veel stress en onrust ervaart. Hoe heerlijk is het om te mogen liggen in totale ontspanning en jij weer een fijne energie voelt stromen.

Kom jij een Reikisessie ervaren? Je bent welkom.

 

Shiatsu

In mijn honger naar kennis en kunde over het menselijk lichaam, het fysieke systeem waarin wij functioneren en de nieuwsgierigheid naar levens energie (Prana en Ki of Chi) ben ik in september 2023 gestart met de 4-jarige HBO opleiding tot Shiatsu therapeut. Shiatsu betekent letterlijk 'vinger druk'. Het is een eeuwenoude massage techniek uit het oosten (geboren in China volgens de traditionele geneeswijze en daarna geadopteerd en  doorontwikkeld in Japan)

In Shiatsu volg je als behandelaar de meridianen (energie banen die door het lichaam stromen) waardoor blokkades worden opgeheven. Je zou het tot op zekere hoogte ook een zachte drukpunt massage kunnen noemen. 

Wat is Iokai Shiatsu?

"Shiatsu is menselijke communicatie op het diepste niveau. De behandelaar raakt aan vanuit het diepste van het hart. Als je zorgt voor goede aanraking is er verbinding en kunnen mensen zich openstellen. Dan ervaren mensen veiligheid, vreugde en vrijheid", aldus Sasaki Sensei. 

In mijn eerste jaar studeer ik vooral de technieken en na dat jaar mag ik mezelf Shiatsu masseur noemen. In de volgende jaren ga ik me verdiepen tot therapeut zodat ik uiteindelijk diagnoses kan stellen en daarbij behorende behandelingen kan geven. 

 

Zowel Shiatsu als Reiki wordt gegeven over de (comfortabele) kleding heen. Bij Shiatsu lig je op een dikke mat op de grond en bij Reiki op een massage tafel. 

 

Reserveren en betalen

Je kunt je via Momo Yoga inschrijven. In het rooster staan momenten aangegeven waarin er beschikbaarheid is. Dat is meestal op woensdag/donderdag en vrijdag middag tussen 14.00 en 17.00. Bij uitzondering en op aparte afspraak in het weekend. Zie je geen beschikbaarheid staan? neem dan even contact met me op dan maak ik een aparte afspraak. Voor de Reiki sessies betaal je een vast bedrag, met het tegoed wat je eerst aanschaft kun je de sessie reserveren. Voor Shiatsu kun je tijdens mijn eerste studie jaar zelf het bedrag invullen. 

www.momoyoga.com/yoga-alles

 

Meer info? stuur me een mailtje naar info@yoga-alles.nl