De prachtige ruimte van Yoga-Alles huren?

 

Yoga-Alles heeft een grote studio van ruim 100m2 op bedrijven terrein de Wieken in Hoogeveen. Naast het pand zijn eigen parkeerplekken en ook tegenover het pand bij de overburen kan gratis geparkeerd worden.

De studio is bijzonder sfeervol ingericht met oog voor detail.

De zaal is vierkant dus makkelijk in te delen voor diverse doeleinden. Met vier ruime ramen die zorgen voor heerlijk warm licht. Er is een aircosysteem die zowel koude als warme lucht blaast. Er zijn Yoga props zoals matten, meditatiekussens, bolsters, blokken, riemen, kussens en dekens Er zijn 16 comfortabele rieten stoelen en 12 Yogastoelen.

Er is een gezellige kleedkamer met een ronde tafel en een zitje. 

Er is een keukentje met een ruime tafel, een zitje, twee elektrische kookpitten, een waterkoker, een afwasmachine en een magnetron . Kopjes, glazen en bestek. Dus heel geschikt voor het bereiden/ opwarmen van bijv. een lunch voor je deelnemers. 

De Yoga studio is op de verdieping boven Lanting Reizen. We delen de toiletten met beneden. Er is een brede trap met leuningen naar boven. Er is helaas geen lift.

Er wordt les gegeven in de studio op maandagavond en woensdag t/m vrijdag maar op maandag en dinsdag en regelmatig in het weekend staat de studio leeg en kun je deze huren. Het tarief is afhankelijk van de activiteit die je wilt organiseren en de grootte van de groep. De studio is te huur per uur (met een minimum van twee uur.) Per dagdeel (5 uur) of per dag (15 uur / 8.00-23.00)

Graag verhuur ik de studio aan groepen wiens activiteiten gelinkt zijn aan Yoga (maar geen Yoga lessen zoals ik ze zelf geef.)  Denk bijvoorbeeld wel aan: aan (Yoga)-therapie, massages (er is een massagetafel), coaching sessies, cacao ceremonies, meditaties, klankbaden, vrouwencirkels, adem workshops,  biodanza etc. 

 

Voor de volledige inventarislijst en prijzen stuur een mailtje naar info@yoga-alles.nl